O nama

MyGica Srbija je ovlašćeni predstavnik brenda MyGica za teritoriju naše zemlje. Sa ponosom ističemo da smo prvi doveli vodeći svetski brend na Balkan.

MyGica™, je brend koji je u svetskim razmerama sinonim za Smart TV Box uređaje najvišeg kvaliteta. Naša kuća sa ponosom može da kaže da je prva na svetskom tržištu lansirala Smart TV Box koncept i na taj način korisnicima pružila sasvim nov vid reprodukcije multimedijalnog sadržaja. Mygica uređaji omogućiće vam da gledate digitalnu televiziju putem vašeg Smart telefona ili preko netbook-a i na taj način ćete moći u pokretu da koristite sav mutlimedijalni sadržaj koji je do skora bio povezan samo sa personalnim rečunarima i televizijom. MyGica uređaji pretvoriće vaš TV prijemnik u Android Mini PC uređaj preko koga ćete moći da radite sve operacije koje su do sada bile isključivo u vezi sa personalnim računarom ili laptopom.

MyGica™, predstavlja globalni brend koji razvija digitalna rešenja za TV prijemnike i Smart uređaje kao što su mobilni telefoni i tablet računari.
Tokom svih ovih godina, MyGica je postala svetski poznat brend. Do sada, MyGica se distribuira u sledećim zemljama: Hong Kong, Australija, Tajland, Indija, Iran, Nemačka, Amerika, Meksiko, Velika Britanija, Argentina, Brazil a od sada i u Srbiji.

MyGica™ predstavlja inžinjerski vođenu kompaniju sa snažnom posvećenošću dizajnu i razvoju proizvoda

MyGica's proizvodni asortiman obuhvata Android TV uređaje, TV digitalne risivere, TV digitalne kartice, adaptere za transfer PC na TV uređajima, Video adapter uređaje, Video konvertere, HD medija plejere, portabl televiziju, itd.

MyGica je prošla stroge ISO9001:2000 internacionalne sisteme kvaliteta i njihovu verifikaciju još od 2003. godine. Proizvodna linija u fabrici radi na osnovu ROHS standarda, a svaki uređaj je prošao strogu kontrolu kvaliteta, što garantuje pouzdanost pri radu koja je izgradila renome brenda MyGica u svetu.

quality-icons