Šta je MyGica? | Šta nudi MyGica

Šta je MyGica?

Vaš najbolji prijatelj kada ste pred TV prijemnikom. MyGica donosi u vaš dom jednostavan Plug N Play multimedijalni centar koji se lako povezuje sa vašim TV prijemnikom i pruža bezgranične mogućnosti. Gledajte putem strima najnovije i najpopularnije filmove, TV serije, sportske emisije, vesti,slušajte muziku, igrajte igrice i sve to na velikom ekranu vašeg TV prijemnika. Zvuči nestvarno? Pridružite se milionskoj porodici korisnika MyGica Smart TV Box uređaja koji su svoj desktop ili laptop uređaj zamenili MyGica Smart TV Box uređajem i koji sada surfuju, šalju mejlove, chatuju sa svojim prijateljima preko socijalnih mreža i video konferencijskih linija ili završavaju svoje poslovne obaveze, direktno iz svoje dnevne sobe !

potato

Upozorenje: Osećaće te se mnogo korisnije dok sedite
ispred svog TV prijemnika i raditenešto korisno.

Gledajte, ne čekajte!

Više ne morate da čekate da se film downloduje. Gledajte filmove trenutno strimovane direktno putem filmskih aplikacija ili putem omiljenih sajtova. Povezivanje sa sjatovima za strimovanje filmova se može obaviti bez problema jer uređaji MyGica imaju instaliran Adobe Flash plejer i podržavaju HTML 5 učitavanje internet stranica. Sav sadržaj se nalazi na internet tako da Vam vise ne treba ogroman hard disk za arhiviranje filmova I ostalog sadržaja.Kliknite i gledajte. Ima li šta prostije?

streaming_bar

4kDo sada neviđen kvalitet slike

MyGica uređaji podržavaju ULTRA 4K High Definition 3840 x 2160 tehnologiju visoke rezolucije. Nisu izostavljeni ni vlasnici starijih CRT i običnih LCD i LED televizora.

Povezivanje u 3 koraka

Povežite MyGica sa vašim TV prijemnikom putem HDMI ili AV kabla (crveni, žuti i beli činč) i putem WI-Fi mreže ili preko Ethernet mrežne kartice povežite ga sa kućnom internet mrežom. I to je sve! Podešavanje nikada nije bilo jednostavnije.

Bežično strimovanje

Podrška za bežični transfer podataka. Gledajte preko vašeg TV prijemnika filmove, fotografije i slušajte muziku direktno sa vašeg Smart telefona, tableta, desktop računara ili laptopa. Uređaji MyGica podržavaju aplikacije svih proizvođača operativnih sistema za Smart uređaje, kao što su Android, Apple, Blackberry i Windows.
Airplay podška za korisnike iOS opertivnog sistema pružite lako strimovanje Video, Audio fajlova i fotografija. Neka se vaše uspomene sa Apple uređaja pojave na velikom ekranu vašeg TV prijemnika.
Prebacite sliku sa vašeg Android uređaja na TV prijemnik u vašoj dnevnoj sobi i strimujte mutlimedijalni sadržaj.
DLNA podrška omogućiće vam da povežete MyGica Smart TV Box sa svim sertifikovanim DLNA uređajima poput Blu-Ray Plejera, Igračkih konzola, Foto ramova, tabletima, PC računarima, kamerama, štampačima i mnogim drugim uređajima.

Telefon kao daljinski upravljač

Preuzmite sa Google Play platforme našu besplatnu aplikaciju Smart iRemote i pretvorite svoj Smart telefon ili tablet u daljinski upravljač sa funkcijama tastature i miša. Cilj nam je da vam olakšamo navigaciju i korišćenje MyGica uređaja učinimo što zanimljivim i ugodnijim.

Najpoznatija multimedijalna platforma sa besplatnim sadržajem!

MyGica uređaji dolaze sa instaliranim Kodi/XBMC multimedijalnim centrom. U slučaju da preferirate Plex Medija Plejer možete ga preuzeti preko Google Play Store marketa i pokrenuti ga na MyGica uređaju..
Saznajte više o Kodi/XBMC platformi na www.kodi.tv »

Da li je sve besplatno?

Upravo tako. Bez ugovora ili skrivenih troškova! Bezgranična arhiva filmova, tv serija, online radio stanica, televizijskih kanala. Zašto ne biste gledali Russia Today ili hokej na EPSN kanalima preko besplatne aplikacije u Full HD rezoluciji?!

Kupac na prvom mestu!

Pre nego se odlučite da kupite MyGica uređaje, pitajte prodavca da li bi hteo da vam instalira sve neophodne aplikacije za gledanje multimedijalnom sadržaja. U slučaju da to ne žele, javite nam se i mi ćemo vam pomoći. Svi naši uređaji dolaze sa MyGica internacionalnom garancijomn. Period trajanje garancije je 1 godinu. U slučaju da imate problem sa uređajem obratite se distributerima naših uređaja.